HTML

utazás

Egyénileg is sokat utazunk és szervezett, csoportos utakon is örömmel vesz részt a család, melyben vannak idősebb nagyszülők és vannak egészen fiatalka unokák is. Sok mindent tapasztaltunk, jót és rosszat is, sok szépet láttunk és hasznos információkkal is tudunk szolgálni utazóknak mi is, és örömmel vesszük ha mindenki aki szeret utazni, kirándulni, világot látni csatlakozna és megírná élményeit, hisz a m ai információ éhes világban minden információ jól jön!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

szervezett utazás élménye

2010.09.01. 13:11 era57

Egyre kevesebb utazási iroda vállalkozik arra, hogy buszos, belföldi utazásokat szervezzen. Mi most vettünk részt egy ilyen utazáson, ami az Őrségbe vitt minket. 3 nap volt, kisbusszal mentünk 22 fő. Az út ára 28.e Ft / fő volt. Barátainkat elég nehezen vettük rá, mert szerintük egyénileg, autókkal, jóval olcsóbban megoldjuk. Utólag kiszámoltunk és kiderült, hogy NEM így van!  A szervezett út ára két éjszakai szállást egy csodás kis családi szállodában, a zalai hegyek között, félpanziós ellátást és egy remek idegenvezetőt tartalmazott a buszköltség mellett. Olyan helyeken álltunk meg, amit az utikönyvben nem találtunk meg. Biogazdaságok, kecskefarm ahol sajtot kóstoltunk, traktoroztunk, aki akart termálfürdőbe ment, aki nem az biciklitúrán vett részt egy olyan vezetővel, aki bicikli versenyző volt és úgy ismerte a zalai dombokat mint senki más. Az idegenvezetőnk egy vidám, helyes és nagyon művelt fiatalember volt aki egy olyan szuper kis csapatot varázsolt belőlünk,mint egy animátor vagy tréner.  Az iroda, aki az utat szervezte új, de aki az irodát létrehozta egy több mint 20 éves múlttal rendelkező szakember, aki a vidék, a falusi turizmus, a falusi kultúra, hagyományok iránt elkötelezett. Én egy vállalatnál vagyok HR-es. Azóta a cégen belül is több zárt csoportot szerveztünk és utazunk az irodával az ország mionden tájára. Imádjuk a szervezőket, mert egy alapprogramból indítunk, majd úgy alakítjuk ki a továbbiakat, ahogy a csoportunk szeretné. Most éppen sajt-kolbász-bor túrára készülünk. Tudom, külföldre menni szervezetten még mindig nagyobb sikk, és mondhatjuk, hogy itthon - itthon vagyunk, de egy szakmai vezető mindig meg tudja mutatni a rejtett és csodálatos helyeket. És még egy nagy előnye van az útnak: a buszozás.  Végre nem kellett senkinek feláldoznia magát amikor bort kóstoltunk, házi pálinkával vártam a falusiak!  És nem vesztünk össze a kocsiban, hogy ki nem volt képes térképet olvasni és miért kellett több km-t kerülni, vagy éppen meg sem találni az utikönyvben lévő helyet. És ha megtaláltuk végre, nem dühöngtünk azon, hogy épp be van zárva a tájház.  Másoknak is javalom az utazás ezen formáját.  Érdeke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utazasielmenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr822264229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása